ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Διάκριση για μαθητή του Ωδείου "Νεάπολις"

Εκτύπωση PDF

arvanitidisΑπό την Τετάρτη 16 ως την Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με δωρεά του ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη. Η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στον καταξιωμένο κιθαρίστα Φώτη Κουτσοθόδωρο και η διοργάνωση στο Ωδείο Τούμπας Κ. Ματσίγκου.

Ο μαθητής του Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» Νάσος Αρβανιτίδης απέσπασε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία του (ως 13 ετών). Η οικογένεια του Ωδείου μας εύχεται «εις ανώτερα» στο Νάσο και στην οικογένειά του, που τον στηρίζει σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον καθηγητή κιθάρας του ωδείου μας -και καθηγητή του Νάσου-, Τάσο Δέλιο, ο οποίος έχει «οδηγήσει» πάρα πολλούς μαθητές του σε επιτυχίες και είναι επικεφαλής του κιθαριστικούσυνόλου,που λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιάκαι που έχει αποσπάσει επίσης βραβεία σε προηγούμενους διαγωνισμούς.

Επόμενος σταθμός το Φεστιβάλ Κιθάρας της Κομοτηνής.Στις 5-7 Μαΐου, συμμετέχουμε τόσο σε σόλο διαγωνισμούς όσο και στο κιθαριστικό σύνολο του Ευάγγελου Μπουντούνη«με 200 κιθάρες στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής». 

Πηγή: Kavala Portal