ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Διεθνής διάκριση για σπουδαστή του Ωδείου Νεάπολις

Εκτύπωση PDF

17203660 1887978451447293 1262514271 nΆλλη μια σημαντική διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες του ωδείου «Νεάπολις» επιβεβαιώνοντας  για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο των μουσικών σπουδών του, καθώς και τη συνέπεια και τη μεθοδικότητα που χαρακτηρίζουν τη μουσική σπουδή στις τάξεις του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον σπουδαστή  Νάσο Αρβανιτίδη, μαθητή του Αναστάσιου Δέλιου, καθηγητή κιθάρας του ωδείου «Νεάπολις»,όπου βγήκε πρώτος στην κατηγορία του (έως 13 ετών) στο πλαίσιο των διαγωνισμών κιθάρας του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Θεσσαλονίκης.

Ο Νάσος Αρβανιτίδης εντυπωσίασε με την εν γένει παρουσία και απόδοσή του, τόσο για την τεχνική του κατάρτιση όσο και για την ερμηνεία του προγράμματός του.

Θα πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι είναι υπότροφος στο τμήμα ανωτέρων θεωρητικών του ωδείου «Νεάπολις» με καθηγητή τον Κων/νο Χίζαρη, καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί και το πολύ πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί από καθηγητές και μαθητές του ωδείου «Νεάπολις» για τους επόμενους μήνες.