ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας Στέλλα Καραγκιαούρη για την επιτυχία της στο Πανεπιστημιακό Τμήμα Μουσικών Σπουδών Κέρκυρας

Εκτύπωση PDF

Προ των πυλών του φθινοπώρου και πριν την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς, άλλη μία χαρμόσυνη είδηση ήρθε να δώσει χαρά και ικανοποίηση στην οικογένεια καθηγητών, μαθητών και γονέων του Ωδείου «Νεάπολις» Καβάλας.

Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου, με ιδιαίτερη χαρά, συγχαίρουν την μαθήτρια Στέλλα Καραγκιαούρη, για τις επιδόσεις της στις πανελλήνιες εξετάσεις 2017, οι οποίες και της εξασφάλισαν την είσοδο στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα.

Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσει με την ίδια θέρμη και προσπάθεια το υπέροχο μουσικό ταξίδι της.

Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει το επίπεδο της δουλειάς που συντελείται στις τάξεις του Ωδείου «Νεάπολις», αλλά και σε όλα τα τμήματα που αυτό διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι επί σειρά ετών η επιτυχία του Ωδείου στην προετοιμασία των σπουδαστών για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα μουσικής βρίσκεται στο απόλυτο 100%.

Υπεύθυνος και διδάσκων καθηγητής του τμήματος αυτού, είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Χίζαρης.