ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Ζήσου Βάσω

Εκτύπωση PDF

zisouΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Καβάλας.Ξεκίνησα τη μουσική το 1987 σε ηλικία 5 ετών και από τότε δε σταμάτησα να απολαμβάνω το ταξίδι της μουσικής Σε ηλικία 17 χρονών απόκτησα το πτυχίο του βιολοντσέλου με καθηγητή μου το Ρούσι Ντράγκνεφ.Καθηγητές μου επίσης υπήρξαν ο Ρένος Μπαλτάς της Κρατικής Ορχήστρας Θες/νικης, Φιλλίπου Αγγελος και ο Δημήτρης Γούζιος κορυφαίο Α΄ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ,σολίστας και συνθέτης με τον οποίο παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το δίπλωμα μου, με άριστα παμψηφεί.

Σπουδές Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διπλωματική εργασία στην Περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσω της μουσικής και των τεχνών και το στήσιμο μιας μουσικοθεατρικής παράστασης με στόχο την εκπαίδευση .

Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Δίπλωμα Μουσικοθεραπείας.

Δίπλωμα Μουσικοκινητικής.

Συμμετοχή σε πολυάριθμα σεμινάρια μουσικής, παιδαγωγικών, μελoποίηση ποιημάτων, μουσική σύνθεση, μουσική για θέατρο και κινηματογράφο κλπ.

Συμμετοχή και παραγωγές σε διάφορα φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Αθηνών ,SYNC festival, Μονής Λαζαριστών,Μέγαρο Μουσικής Θες/νικης ,Απονομή Βραβείων Διεθνούς Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θες/νικης,Φεστιβάλ Φιλίππων ,Reworks festival ,Pulsarfest,Φεστιβάλ Μικρού Μήκους κ.α.

Μουσική σύνθεση και συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις ,παιδικό θέατρο και μικρού μήκους ταινίες.

Συνεργασίες με μπάντες σε πολυάριθους δίσκους, και με διάφορους καλλιτέχνες των παραστατικών ή μη τεχνών σε performances.

Από το 2007 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε μουσικά σχολεία και στο Ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» Καβάλας παράλληλα με την δράση μου ως μουσικός.