ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Εφημερίδα Εβδόμη - Rock Fest ΩΔΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Εκτύπωση PDF

Εφημερίδα Εβδόμη -> Νέα -> Πολιτισμός

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑ’Ι’ΩΝ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Rock Fest του Ωδείου «Νεάπολις» στο καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις»

Τα μουσικά βλαστάρια του «Νεάπολις» θα κινηθούν σε ρυθμούς ροκ μεθαύριο κι όποιος αντέξει! Ως special guests θα εμφανιστούν οι “Rockάδικα”

Το πρώτο ροκ φεστιβάλ του Ωδείου «Νεάπολις» έρχεται την Κυριακή των Βαϊων στο καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις» με τη φιλοδοξία να παρουσιάσει την επόμενη γενιά ροκ μουσικών της πόλης!
Μεθαύριο από τις 6 το απόγευμα και για περίπου τέσσερις ώρες θα εμφανιστούν τρεις μπάντες των ροκ εργαστηρίων του Ωδείου «Νεάπολις» κι αν ακούγεται περίπου συνηθισμένο να παίζουν σε αυτές μαθητές λυκείου ή γυμνασίου, σίγουρα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη και το γεγονός πως τα παιδιά της junior band, ακόμη πηγαίνουν στο δημοτικό!!!
Σε ότι αφορά τις άλλες δυο μπάντες του φεστιβάλ η μια είναι αμιγώς ροκ, ενώ η άλλη παίζει ποπ & ροκ τραγούδια σε ακουστική μορφή.
Ο μπασίστας Πάνος Καραθανάσης και ο κιθαρίστας Ευριπίδης Ταρασίδης, είναι υπεύθυνοι για τα τμήματα και υπόσχονται πως ειδικά η junior ορχήστρα θα κλέψει την παράσταση, παρουσιάζοντας εξαιρετική πρόοδο από τον Οκτώβρη που τοποθετείται το ξεκίνημα της.Γενικότερα στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν παιδιά από όλα τα μοντέρνα τμήματα του «Νεάπολις», δηλαδή μαθητές των Λώρας Κελεσίδου (μοντέρνο τραγούδι), Χριστίνας Λουκίδου (μοντέρνο τραγούδι και μοντέρνο πιάνο), Ευριπίδη Ταρασίδη (ηλεκτρική κιθάρα – ηλεκτροακουστική κιθάρα) και στη διάρκεια θα ακουστούν επιτυχίες από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο ονομάτων όπως “Beatles”, Dan Wilson, “Eurhythmics”, Eric Clapton, “U2”, “Bon Jovi”, “Cranberries”, “Mπλε”, Μανώλης Φάμελος κ.α.

Οι διοργανωτές που ελπίζουν αυτό που μεθαύριο κάνει το ξεκίνημα του να γίνει θεσμός με τα χρόνια επέλεξαν το τοπικό σχήμα “Rockάδικα”, να κλείσει τη βραδιά εμφανιζόμενο εκεί από τις 10.30 κι έπειτα.
Άλλωστε στους “Rockάδικα” συμμετέχουν τόσο ο Ευριπίδης Ταρασίδης, όσο και η Χριστίνα Λουκίδου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ είναι οι Γιάννης Βογιατζής, στην κιθάρα, Σάκης “Elwing” Κουτσάσης, στο μπάσο και Αλέξης Μαντιράκης, στα τύμπανα.

Άγγελος ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πηγή : Εφημερίδα Εβδόμη http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_69386_1.asp