ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Εφημερίδα Εβδόμη - Πολύωρη παρουσίαση των ροκ εργαστηρίων του ΩΔΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Εκτύπωση PDF

Εφημερίδα Εβδόμη -> Νέα -> Πολιτισμός

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ»

Μια πολύωρη παρουσίαση των ροκ εργαστηρίων του ωδείου «Νεάπολις»

Το μουσικό μέλλον – και γιατί όχι και παρόν – της πόλης, έδωσε ελπιδοφόρα δείγματα γραφής χθες στο ασφυκτικά γεμάτο καφέ μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις» όπου τα παιδιά των ροκ εργαστηρίων του ωδείου «Νεάπολις» έδειξαν μερικές από τις πλούσιες δυνατότητες τους, στη διάρκεια μιας πολύωρης συναυλίας!
Όλοι οι χώροι της «Μυροβόλου» γέμισαν από συγγενείς και φίλους των παιδιών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που καθοδηγούν ο μπασίστας Πάνος Καραθανάσης και ο κιθαρίστας Ευριπίδης Ταρασίδης, στο πλαίσιο των τμημάτων rock, acoustic rock και rock junior (το συγκεκριμένο τμήμα αποτελείται μόνον από παιδιά δημοτικού), που παρουσίασαν ποπ – ροκ τραγούδια ελληνικά και ξένα, ενώ συμμετείχαν και μαθητές των καθηγητριών μοντέρνου τραγουδιού Λώρας Κελεσίδου και Χριστίνας Λουκίδου.
Το πρόγραμμα άνοιξε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και συνολικά διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες, ενώ την βραδιά επρόκειτο να κλείσει το τοπικό σχήμα “Rockάδικα”.

Άγγελος ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πηγή : Εφημερίδα Εβδόμη http://evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_69462_1.asp