ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Φωτογραφίες

Τα ροκ σχήματα του Ωδείου "Νεάπολις" σε συναυλία στο "Εν Ωδείο"

Εκτύπωση PDF

Το Ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» συνεχίζει την πορεία των επιτυχημένων συναυλιών του. Την Κυριακή στις 19 Φεβρουαρίου στο μπαρ «Εν Ωδείο- Καπνομάγαζο live» τα ροκ σχήματα του Ωδείου έδωσαν δυναμικό παρόν ξεσηκώνοντας το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το χώρο.

Αρχικά εμφανίστηκαν οι μαθητές Δημοτικού με το συγκρότημα “ΝΕWCITYKIDS” με την Ελισάβετ Παπαθανασίου και τον DewsburyRowan στις φωνές, τον Απόστολο Δότσιο, τον Δημήτρη Κατσικά και τον Μιχάλη Κάργα στις ηλεκτρικές κιθάρεςτον DewsburyRowanστο αρμόνιο & ακουστική κιθάρα, τη Μυρτώ Κατίρηστο βιολί, τον Απόστολο Τζάρβις, τον Κωνσταντίνο Μουράτογλου και τον Dewsbury  Eliot στη drums. Ηλεκτρικό μπάσο έπαιξε ο  Κωνσταντίνος Παραδέλης, μαθητής Λυκείου. Ο μαέστρος Ευριπίδης Ταρασίδης εμψύχωνε τα παιδιά τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παίζοντας γνωστά κομμάτια  όπως “Radioactive”  (ΙmagineDragons), “Perfect” (Pink) , “DoIwannaknow”(ArcticMonkeys), “Anotherbrickinthewall” (PinkFloyd) , “Lonelyboy” (Theblackkeys),  και “Sugar” (Maroon 5).

Στο διάλειμμα έγινε η κλήρωση ενός γιουκαλίλι (ukulele) ,  που πολύ ευγενικά μας πρόσφερε ο Δημήτρης Δημητρόπουλος και το κατάστημα “Μusicplace”. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Λιάνα Βιντίνη, μητέρα του Γιώργου Δημητριάδη, αριστούχου μαθητή του Ωδείου μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το συγκρότημα “ROCKANGELS” , που αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου . Eιδικότερα, στις φωνές είναι η Μαριέλλα Αλχζίδου και η Ειρήνη Ταστσόγλου, στις ηλεκτρικές κιθάρες ο Αλέξανδρος Ασβεστόπουλος και η Δέσποινα Σπυρογλίδου , στο φλάουτο ο Στέλιος Καλαϊτζής, στην ακ. κιθάρα η Άννα Μαρία Μαυρίδου,  στα πλήκτρα η Καλλιόπη Ιωαννίδου και η Πόπη Προδρομίδου, στο μπάσο ο Κων/νος Παραδέλης και στη drums ο Νίκος Μαυρίδης και ο Χρήστος Κουτσαγγελάς. Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση έχει από φέτος ο Κωνσταντίνος Τσιρπινάκης, καθηγητής drums του Ωδείου. Ταπαιδιάέπαιξαντραγούδιαπουείναιαγαπητάστιςνεανικέςηλικίεςκαιόχιμόνοόπως“Rolling in the deep” (Adele), “Animals” (Maroon 5), Set fire to the rain” (Adele) , “21 Guns” (Green Day), Titanium” (David Guetta), “Somebody that I used to know” (Gotye).

Στο διάλειμμα ο μαθητής μας Γιώργος Δημητριάδης παρουσίασε στο κοινό με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή ένα δείγμα της σχολής ROCKSCHOOL μίας  συνεργασίας το Ωδείου μας με την Αγγλία, που παρέχει τίτλους σπουδών σε μαθητές, που παρακολουθούν τη  «μοντέρνα σχολή» στα όργανα της ηλ. κιθάρας, του μοντέρνου πιάνου, της φωνητικής, του ηλ. Μπάσου και της drums. O Γιώργος εφέτος θα εξεταστεί στο ανώτατο επίπεδο GR. 8 και έπαιξε στο κοινό ένα από τα κομμάτια των επικείμενων εξετάσεων παρουσιάζοντας τόσο τη δεξιοτεχνία αλλά και την ευρηματικότητα που απαιτείται στα σημεία του αυτοσχεδιασμού. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις από μαθητές μας σε επόμενες συναυλίες από τη σχολή φωνητικής της Ελένης Γαλανοπούλου, τη σχολή ηλ. Κιθάρας και την τάξη του Ευριπίδη Ταρασίδη, της σχολής ηλ. Μπάσου με υπεύθυνο καθηγητή τον Τάσο Καραπαπάζογλου και του μοντέρνου πιάνου με ειδικούς καθηγητές τον Πάρη Τσίρτση, τον GlenCapra, την Ελένη Πατσιά ,τη Γιάννα Τριποδιανάκη, την Αλίνα Αναστασιάδη και τη Μαρία Παπανδρέου. 

Η βραδιά έκλεισε με το εργαστήρι των μαθητών Λυκείου “STICKNKEYS”  και τις εκρηκτικές Μαργιάννα Ριζοπούλου και Ελπνίκη Γκινή στα φωνές, τους Ράλλη Τσολακίδη, Κοσμά Κελετζή και Βασίλη Αμοιρίδη στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Κωνσταντίνο Παραδέλη στο ηλ. Μπάσο, την Καλλιόπη Ιωαννίδου στα πλήκτρα, και τους Γιώργο Δημητριάδη και την Έμμη Ιωαννίδου στη drums.Τη διεύθυνση και σε αυτό το σχήμα  είχε ο Κωνσταντίνος Τσιρπινάκης. Τα παιδιά ξεσήκωσαν το κοινό παίζοντας κομμάτια σύγχρονα αλλά και παλαιότερων δεκαετιών όπως  “DontSpeak” (NoDoubt), “Starlight” (Muse), “HigherGround” (RedHotChilyPeppers), “Decode” (Paramore) “Timeisrunningout” (Muse),  “Hysteria” (Muse).Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, τους αφανείς ήρωες, που μας στηρίζουν έμπρακτα και μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν: τα παιδιά τους. Η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία μας είναι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο χώρο του Ωδείου , Μ. Ασίας 56 με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο του μαθητικού κύκλου συναυλιών «Μουσικές Τρίτες: Μικροί σολίστες σε μεγάλες στιγμές».

Απόκριες και Τσικνοπέμπτη στο Ωδείο "Νεάπολις"

Εκτύπωση PDF

Σε εντατικούς ρυθμούς τα μαθήματα, οι πρόβες αλλά και το κέφι στο Ωδείο "Νεάπολις" !!!!!

Την τσικνοπέμπτη έγινε η αρχή και το πάρτυ συνεχίζεται για όλη την εβδομάδα για μαθητές και καθηγητές!!!

Σελίδα 3 από 33