ΩΔΕΙΟ "ΝΕΑΠΟΛΙΣ" ΚΑΒΑΛΑΣ

Φωτογραφίες

Μουσική Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο Ωδείο "Νεάπολις"

Εκτύπωση PDF

Μικροί σολίστες σε μεγάλες στιγμές!

Συγχαρητήρια στη Λήδα, στην Ιόλη, στον Απόστολο, στην Ουρανία, στο Γιάννη, στη Μαριλίζα, στην Ελένη, στη Μίνα, στο Χρήστο, στον Πέτρο, στον Παντελή και στη Γιώτα!!!!!!

Ραντεβού στην επόμενη Μουσική Τρίτη στις 28 Φεβρουαρίου!!!!

Το Ωδείο Νεάπολις θα παρουσιάσει δύο ενδιαφέρουσες συναυλίες στις 14 και 19 Φεβρουαρίου

Εκτύπωση PDF

Το Ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»  θα παρουσιάσει στο μουσικόφιλο κοινό της πόλης μας δύο ενδιαφέρουσες συναυλίες στις 14 και στις 19 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο χώρο συναυλιών του Ωδείου στην οδό Μικράς Ασίας 56 στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ. Πρόκειται για την πρώτη «Μουσική Τρίτη» της χρονιάς,  το θεσμό που αγαπήθηκε από μαθητές και γονείς τα προηγούμενα χρόνια καθώς έχει τόσο ψυχαγωγικό όσο και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Οι μικροί σολίστες από όλα τα επίπεδα θα ερμηνεύσουν γνωστές μελωδίες και αυτή η δράση θα συνεχιστεί όλη τη διάρκεια της διδακτικής χρονιάς καθώς υπάρχει πληθώρα μαθητών , που επιθυμούν να ανέβουν στη σκηνή!

Η δεύτερη συναυλία έχει χαρακτήρα ροκ, καθώς στις 19 Φεβρουαρίου  ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στο καφέ μπαρ «Εν Ωδείο Καπνομάγαζο  LIVE» θα παρουσιαστούν  όλα τα ροκ εργαστηρία , που λειτουργούν  στο Ωδείο μας.

Ειδικότερα οι μαθητές Δημοτικού :

Ελισάβετ Παπαθανασίου, Dewsbury-MessarisRowan (φωνές),

Απόστολος Δότσιος, Κατσικάς Δημήτρης, Κάργας Μιχάλης (κιθάρες)

Dewsbury-MessarisRowan (αρμόνιο)

Μυρτώ Κατίρη (βιολί)

Dewsbury-Messaris Rowan (ακουστικήκιθάρα)

Τζάρβις Απόστολος Μουράτογλου Κωνσταντίνος, Dewsbury –Messaris Eliot (drums),

αποτελούν το συγκρότημα “ΝΕWCITYKIDS

Μαζί τους παίζει και ο μαθητής Λυκείου Παραδέλης Κωνσταντίνος (ηλ. Μπάσο), ο οποίος είναι σε υψηλό επίπεδο στη σχολή της ROCKSCHOOL και συνοδεύει όλα τα συγκροτήματα του Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» τα τελευταία χρόνια.

Η διδασκαλία και η (εκρηκτική) διεύθυνση ανήκει στον Ευριπίδη Ταρασίδη, τον άνθρωπο, που καταφέρνει να ενώνει τα παιδιά με συνδετικό κρίκο την αγάπη του για τη μουσική και για τη δουλειά του. Απλά μην τους χάσετε!

Το δεύτερο συγκρότημα  ονομάζεται  “ROCKANGELS” και απαρτίζεται από μαθητές Γυμνασίου.

Στις φωνές είναι η Μαριέλλα Αλχαζίδου και η Ειρήνη Ταστσόγλου,

στις ηλεκτρικές  κιθάρες ο Αλέξανδρος Ασβεστόπουλος και η Δέσποινα Σπυρογλίδου,

στο φλάουτο ο Στέλιος Καλαϊτζής,

στην ακουστική κιθάρα  η Άννα Μαρία Μαυρίδου

στη drums ο Νίκος Μαυρίδης και  ο Χρήστος Κουτσαγγελάς,

Πλήκτρα παίζουν οι Πόπη Προδρομίδου και Καλλιόπη Ιωαννίδου και μπάσο ο Κωνσταντίνος Παραδέλης.

Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση έχει από φέτος ο Κωνσταντίνος Τσιρπινάκης ο οποίος κατάφερε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να «προετοιμάσει το έδαφος» έτσι ώστε να  εμφανιστούν οι μαθητές μας σε κοινό παίζοντας δύσκολα δεξιοτεχνικά κομμάτια.

Το τελευταίο σχήμα που θα παρουσιάσουμε είναι η πολλά υποσχόμενη μπάντα “STICKNKEYS” , η οποία έχει εμφανιστεί κατά καιρούς σε πληθώρα εκδηλώσεων έπειτα από πρόσκληση φορέων της πόλης μας  , όπως ο Δήμος Καβάλας, το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας, O.KA.NA και άλλοι.

Την μπάντα αποτελούν οι

Μαργιαννα Ριζοπούλου, Ελπινίκη Γκινή (φωνές)

Καλλιόπη Ιωαννίδου (πλήκτρα)

Ράλλης Τσολακίδης , Κοσμάς Κελετζής, Βασίλης Αμοιρίδης (ηλ. Κιθάρα)

Παραδέλης Κωνσταντίνος (ηλ. Μπάσο)

Γιώργος Δημητριάδης, Έμη Ιωαννίδου (drums)

Τη διεύθυνση και σε αυτό το σχήμα  έχει ο Κωνσταντίνος Τσιρπινάκης , ο καθηγητής drums του Ωδείου μας τα τελευταία 10 χρόνια με τεράστια πείρα και  εμπειρία σε ζωντανές συναυλίες ως σολίστ και ως καθηγητής  Ωδείων.

Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους σε αυτή τη μεγάλη συναυλία, η οποία –όπως πάντα- προετοιμάζεται μήνες πριν με υπευθυνότητα, σκληρή δουλειά και τον απαραίτητο ενθουσιασμό από όλους στο Ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Σελίδα 5 από 34